Utställningen – Satans delirium

Under en helg i februari kommer du som besökare ha möjlighet att uppleva alla rum som utgör SATANS DELIRIUM. Det här är en chans både för dig som ännu inte är bekant med Satans värld, och för dig som vill göra en fördjupning i den.

Efter en utsåld spelperiod under hösten 2016 med närmare 50 fullbokade föreställningar, öppnar vi miljöerna en sista gång för publiken – innan de transformeras inför Satans triologis sista del SATANS DÖD, som har premiär i höst.

Under tre timmar kommer du att kunna ta del av guidade visningar från involverade konstnärer samt få en 30 minuters presentation om projektet av Jimmy Meurling, regissör och intitiativtagare. Du får också vandra fritt bland rummen och undersöka de hemliga berättelserna som finns gömda i huset.

Related links:

  • Foto: Magnus Swärd
  • Foto: Sofia Hogman
  • Foto: Anja Dahlgren
  • Foto: Anja Dahlgren
  • Foto: Magnus Swärd
  • Foto: Sofia Hogman
  • Foto: Magnus Swärd
  • Foto: Sofia Hogman

 
 

^Back to top.