Du gnisslar

Äntligen ska syskonparet Nima och Sam få åka första turen på sin moppe. Storasyster Nima ska köra och lillebrorsan Sam ska få sitta på bakplätten. De har väntat länge. De har fixat likadana hjälmar. De är redo att köra mot horisonten och inte titta tillbaks. Vad finns där att titta tillbaka på? Ungarna i skolan och deras kalla blickar. Jobbiga Moppegänget som lurar runt varje hörn med sina bajsbruna gängjackor. Nej tack! Det måste finnas något annat därute. Men precis innan de ska åka iväg händer något, mammas gamla mecklåda dyker upp. Moppen blir trimmad. Blir cool nog. Nima åker iväg med moppegänget. Sam blir lämnad ensam. En elektrisk stöt! Sam förvandlas mer och mer till en robot.

En fartfylld klassrumsmusikal om grupptryck, om att tillhöra och om syskonkärlek.

Du gnisslar spelas på Ung scen/öst och kommer turnera under våren 2017.

Related links:
Ung scen/öst

[:sv]

I rollerna: Lisa Hu Yu, David Nordström
Manus: Elsa Berggren
Regi: Elmira Arikan
Ljuddesign och komposition: Hugo Therkelson
Scenografi och kostymdesign: Sofia Romberg
Mask- och perukdesign: Agnes Kenttä

[:en]

I rollerna: Lisa Hu Yu, David Nordström
Manus: Elsa Berggren
Regi: Elmira Arikan
Ljuddesign och komposition: Hugo Therkelson
Scenografi och kostymdesign: Sofia Romberg
Mask- och perukdesign: Agnes Kenttä

[:]

 
 

^Back to top.