Bowie talks

Artisten David Bowie blev med åren en ikon för så mycket mer än för sin fantastiska musik. Hela hans väsen och alla hans olika uttryck har lämnat efter sig ett arv som har påverkat människor över hela världen till att själva våga söka efter sina egna identiteter och uttryck.

David Bowie levde i förändringens, nyfikenhetens och normkreativitetens epicenter och hans liv gav – och ger fortfarande – människor över hela världen mod att våga leva sina egna liv, mod att våga gå sin egen väg och att följa sitt hjärta.

Detta kommer vi att lyfta fram genom en rad namnkunniga talare och föreläsare som under en hel förmiddag kommer att hålla tal bland annat om förnyelse, innovation, att bryta mot strömmen, hållbarhet och inkludering.

BOWIE TALKS TALARE
Ahmed Abdirahman, initiativtagare bakom Järvaveckan
Alice Bah Kuhnke, kultur - och demokratiminister
Arvida Byström, konstnär
Birgitta Ohlsson, politiker och författare
Freddie Meadows, professionell surfare
Hampus Nessvold, skådespelare, artist och programledare
Kieran Long, överintendent för Arkdes
Lisa Lindström, VD på Doberman
Peter Björklund, marketing partnership manager på Luger/Live Nation
Per Grankvist, folkbildare och författare
Siduri Poli, innovatör och grundare av Changers HUB
Virpi Pahkinen, koreograf och dansare

Bowie talks är en del av projektet Sverige tolkar Bowie.

 
 

^Back to top.