Gränslandet – symfonisk fest

Gränslandet - symfonisk fest
Trädgården
24 - 25 augusti 2018

Efter förra årets Växthusfest när en hel orkester under årets kanske mest magiska sensommardag kom och bjöd på Max Richters moderna klassiker “Vivaldi Recomposed” kunde vi inte låta bli - vi måste ta detta vidare. Den 24 - 25 augusti intar därför några av den klassiska musikens mest mytomspunna mästerverk Trädgården med hel symfoniorkester. Två dagar, två nätter som väver samman klassisk musik, rå minimalism, delirisk elektro, interaktiv konst samt mycket mer mitt i stadsdjungeln. I sensommarvärmen kommer området under Skanstullsbron transformeras till en sprudlande kulturbonanza och skördefest med lokalproducerad mat och dryck.

Initiativtagare är pianisten David Huang, dirigenten Christian Karlsen samt Trädgården och produceras av föreningen ALMA i samarbete med Bohm Bohm Room.

Med stöd av Statens Musikverk, Statens Kulturråd, Stockholms Läns Landsting och Stiftelsen Signatur.
Foto Izabella Englund.

 
 

^Back to top.