Bohm Bohm Buzz #1

Bohm Bohm Buzz – samtidssamtal om konst, kultur och samhällsfrågor

Bohm Bohm Room bjuder in till Bohm Bohm Buzz: en serie samtal som kommer att undersöka vår samtid genom att lyfta politiska analyser, modiga människor, aktuella ämnen och djärva projekt som gått från idé till verklighet.

Bohm Bohm Buzz #1: Hur uppstår nya samarbeten inom musikscenen?

I vårt första samtal kommer vi att djupdyka i musikens värld för att utforska kreativitet, drömmar och skapande. Hur uppstår kreativa samarbeten inom musikscenen och vilka är det som skapar framtidens genreöverskridande samarbeten? Vi buzzar med några omtalade aktörer på musikscenen. Hör dem berätta om hur de skapat sina plattformar och arbetar med nyskapande projekt som inkluderar samhälls- och kulturfrågor. Hur finansierar de sina projekt? Finns det någon koppling till kulturpolitiken eller sker det helt utanför offentliga stödsystem? Vad är receptet för att lyckas med såväl kommersiella som idédrivna verksamheter?

Förutom samtal och trevligt häng bjuder vi på vår egenbryggda öl Bohm Bohm Brew (finns även alkoholfritt alternativ) och pizza. Välkommen till en avslappnad miljö på vårt kontor Studio Hjort och Gedda!

Biljett: 100 SEK – priset inkluderar mat och dryck
Begränsat antal platser. Först till kvarn. Boka på bohmbohmbuzz.confetti.events
Tid: 18.30 – 21.00 (samtalet pågår 19.00 – 20.00)
Plats: Götgatan 71

Medverkande:
Ibrahim Handulleh, grundare TUKIO
Senait Tesfai, i ledningsgruppen för Upfront Producer Network och styrelsemedlem för Cherish Label
David Huang, pianist och projektledare Gränslandet – symfonisk fest

Moderator är Max Orm Låke verksamhetsledare Unga tankar om musik